princessalogonewНаш 6 національний конкурс краси Міс Принцеса України 2015 набирає обороти! Ось уже шостий рік поспіль ми здійснюємо мрії кожної дівчини - стати принцесою та вдягти казкову корону. Абсолютно кожна - проста дівчина з села чи заможня красуня зі столиці має абсолютно рівні шанси та право отримати корону переможниці. Для нас не важліві статуси чи приналежність людей, мі цінуємо лише красу наших дівчат.

Переможниці нашого конкурсу займаються благодійністю, приймають участь в міжнародних конкурсах краси та достойно представляють нашу країну на світовій арені краси. Також наші красуні активно підтримують бійців АТО, та закликають за Мир та єдність в Україні.

pr12

Ми щиро пишаємося. що наш конкурс прикрашають такі Принцеси, які несуть добро в світ.

Саме тому наш кастинг по фото з кожним роком все більше привертає увагу красунь по всій Україні.

Як і було обіцяно, кастинг по фото буде проведено 10 лютого. Кожен день нам на поштову скриньку надходять десятки листів з фото та анкетами від красунь з усіх куточків нашої країни.

Переможниці кастингу по фото зможуть прийняти участь у другому відбірковому кастингу, який плануємо провести 10 березня, в якому буде відібрано учасниць півфіналу нашого конкурсу. Інформація про кастинги буде оновлюватися, тож стежте за новинами на нашому сайті.

Вже 500 красунь відгукнулися на наш кастинг та надіслали нам  свої анкети та фото фотографії! Вони будуть брати участь в кастингу по фото. З поміж них ми відібрали перші 100 кандидаток на кастинг по фотографіях.

Приєднуйся до наших учасниць і ти! Отож, ми чекаємо  заповнені анкети та гарні фото від наших  принцес і просто чарівних українок, які стануть окрасою майбутнього 6-го конкурсу краси Міс Принцеса України 2015! Надсилайте анкети та фото на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переможниці кастингу по фото будуть виставлені на нашому сайті вже зовсім скоро.


А ми пропонуємо вам переглянути фото перших 100 учасниць кастингу по фото.

90-m