Оргкомітет  національного конкурсу краси «Міс Принцеса України» повідомляє, що ми з нетерпінням чекаємо 15 травня о 14:00 в м. Києві дівчат модельної зовнішності на кастинг. Мрії збуваються, адже саме ти можеш стати «Міс Принцеса України» 2019 та представити нашу країну на «Міс Принцеса Світу» 2020. Призовий фонд конкурсу 300 000 грн. Якщо тобі від 17 до 26 років і ти патріотка своєї держави, володієш англійською мовою, ти чесна, порядна та знаєш історію України, то ми саме на тебе чекаємо. Макіяж, зачіски, проживання, харчування за рахунок організаторів конкурсу. Купальник, коктейльне, вечірнє плаття та футболка вам надається.

Під спалахи фотокамер та відеокамер  ти покажеш себе, розповісиш про свої мрії, відповідатимеш на питання від ведучого. Оплески від глядачів та зіркових журі гарантуємо. Конкурс ювілейний, тому запрошені депутати, поважні гості, батьки та кавалерии, які підтримають кожну учасницю. Стилісти, перукарі, візажисти сучасно та модно підкреслять твій образ, щоб все було красиво та гармонійно. Заповнюй анкету на сайті www.princessaua.com  або надсилай фото  хорошої якості на  missprincessaua@ukr.net  наступного типу: портрет, фото в повний зріст в купальнику та фото з вашого життя, але без фотошопу, резюме з  параметрами і можливо саме ти приміряєш корону принцеси, бо в тебе краса від Бога, батьків та природи. Ми шукаємо тебе. Приходь і можливо саме ти потрапиш у пів-фінал, який пройде 31 серпня у м. Києві, де на тебе чекатимуть ведучий Д. Коляденко, співатиме В. Козловський, І. Шабан, В. Яремчук та інші. Саме 15 травня журі обере 50-ку учасниць, які і покажуть себе у пів-фіналі.

А з пів-фіналу ви потрапите на гранд фінал, який, до слова, відбудеться 2 листопада у м. Луцьку. На вас чекатиме насичена програма: ведучі-  Команда "V.I.P Тернопіль",співатиме Р. Скорпіон.

Ми чекаємо на заповнені анкети від вас, дорогі учасниці! Давайте цю весну зробимо ще квітучішою, ще прекраснішою. Адже краса врятує світ, а ви передусім, Принцеси  миру, бо жінка- це берегиня життя на Землі. А ми намагатимемося зробити все, аби під час конкурсу ви почувалися впевнено, щоб ніщо не завадило вам на шляху до перемоги! Схід та Захід разом! Слава Україні!

princessauaprincessworld

Сайт: http://princessaua.com