2018afisha

Весняна пора прекрасна!.. Це для вас, красиві дівчата, тане сніг та приходить весна, даруючи чудо. Це чудо – в усмішках чарівних, в граційності, в ніжності, в свіжому подиху життя.

Із початком оновлення природи організатори «Міс Принцеса України» 2018 запрошують найгарніших дівчат України взяти участь в IX Національному конкурсі краси.

Для цього вам потрібно надіслати три фото хорошої якості: портрет, фото в повний зріст в купальнику та фото з вашого життя. Обов’язково резюме з вашими параметрами. Якщо вам від 17 до 28 років, ми чекаємо на ваші фото на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або ж заповнюйте анкету online на нашому сайті: www.princessaua.com

princessaua

25 квітня, 15:00, у м. Київ пройде Народний кастинг, на якому оберуть красунь до пів-фіналу. Із собою потрібно прихопити туфлі на підборах, купальник, підготувати коротеньку розповідь та не забудьте взяти із собою хороший настрій та щирі посмішки!

Переможниця отримає титул «Міс Принцеса України» 2018, можливість представити Україну на міжнародній арені, а також варто зауважити, що призовий фонд конкурсу становить 150 000 грн. Отож, любі красуні, не гайте часу, надсилайте нам ваші анкети і , можливо, саме вам пощастить перемогти та ще раз довести, що українки найгарніші, найрозумніші, найграційніші та талановиті.

-new-11

unnamed000

Я запрошую дівчат зі всієї України, і це неважливо чи з обласного центру чи з села, спробувати себе та показати свою вроду на Національному конкурсі краси «Міс Принцеса України» 2018. За 8 років роботи ми щороку проводимо масштабне дійство, і я радий, що на цьому кар’єра дівчат не закінчується, вони стають успішними моделями, телеведучими, а також знімаються в музичних кліпах, але основне, що не забувають про благодійність, приймаючи активну участь в допомозі дітям, адже основна мета конкурсу – це наслідувати Принцесу Діану, яка навіки увійшла в історію своєю добротою та щирим серцем. Я з нетерпінням чекаю цього року відкриттів, а також гарантую цікаве та захоплююче дійство на фіналі!..- поділився Генеральний продюсер конкурсу «Міс Принцеса України» - О. Главацький.

Сайт: http://princessaua.com