unnamed1
Ми продовжуємо публікувати інформацію про фіналісток. Сьогодні у нас розповідь піде про Вероніку Бурла.
Мене звати Вероніка. Мені 20 років. Народилась я в селі Сучевени, Глибоцькому районі, Чернівецької області. Закінчила 11 класів румунскої школи "Сучевенської ЗОШ", в якій активно приймала участь в спортивних змаганнях й туризмі. Закінчивши школу, перейшла вчитись в Чернівці на стиліста. В цей час я почала пробувати себе в модельному бізнесі.
unnamed3unnamed7Cвоїм старанням і безмежним бажанням я успішно проходила кастинги в модельному агенстві "ShowTime", взявши перше місце в конкурсі краси "Міс Сонячна Долина" й здобувши досвід в модельній сфері. Мрію про те, щоб всі діти були здоровими й знали, що таке батьківське тепло. Якщо я стану Міс  Принцесою України, я віддам гроші на благодійність. Тому що я вважаю, що кожна дитина заслуговує знати, що таке щастя й мати надію на щасливе майбутнє.

princessaua

Ви можете підтримати красуню та допомогти їй здобути корону та титул Міс Принцеса України Інтернет 2017 в нашому інтернет голосуванні, проголосувавши за вподобану Вами учасницю. Проголосувати можна тут: http://princessaua.com/vote