viber image1

Протягом зимових місяців члени журі на чолі з генеральним продюсером - О. Главацьким, чекали на заповнені анкети та фото від найвродливіших красунь всієї України! Але незабаром весна, розквітнуть дерева, а дівчата розпустять волосся, в повітрі щебетатимуть птахи. Тому і конкурс краси розпочинається з першим весняним місяцем.

Адже 15 березня буде зібрана колегія суддів та обиратимуть по фото дівчат, читатимуть анкети, а 17 березня у м. Києві обрані красуні позмагаються на живому кастингу, щоб потрапити 10 червня у пів-фінал, а згодом , 15 жовтня у м. Луцьку на МЕГА ФІНАЛІ поборотися за титул «Міс Принцеса України» 2017, корону та за грошовий приз 150 000 грн. та можливість представити Україну на Міжнародному конкурсі краси Miss Princess of the World у Чехії.

Дівчата, у вас ще є можливість до 15 березня заповнити анкету на нашому сайті: http://WWW.PRINCESSAUA.COM, або надсилайте фото на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

На вас чекає гостинний прийом організаторів, а саме: фуршетний стіл, філіжанка кави зі смачненькими тістечками від відомого ресторану, смачні канапки, чай, цукерки, а також хороший настрій, приємна атмосфера, щоб ви себе почували як вдома.

Привідкриємо секрети. Цього року дівчата надсилають свої фото і з Луганська, з Донецька, що дуже приємно, адже усі разом будемо спілкуватися, ділитися досвідом, історією, що дуже важливо, адже свято краси проходить під гаслом «Краса єднає Україну» і ми це підтверджуємо кожного року. Не обійдеться без виконання учасницями гімну України, багато з вас написали в анкеті, що вміють і люблять співати, хочеться з нетерпінням почути. Бо це конкурс не лише краси, а й талантів, грації, ерудиції.

Якщо ви потрапите на живий кастинг, на вас чекатимуть найпрофесійніші стилісти Києва, тепла атмосфера та незабутні враження.

Згодом, ми надрукуємо фото дівчат, які пройдуть кастинг по фото, отож дивіться наші новини на сайті.

Але на майбутнє підготуйте до кастингу:

Підбори

Купальник зручний для вас

Коктейльну сукню

Коротку розповідь про себе, про місто, яке представляєте

Не забудьте із собою позитив, адже це половина успіху!

Також хочемо нагадати, що Півфінал пройде 10 червня в мальовничій столиці нашої країни - м. Київ. На півфінал буде запрошено переможниць кастингу. Там Вам будуть надані купальники, сукні, футболки з логотипом конкурсу, Вам зроблять зачіски та макіяж кращі стилісти столиці. Харчування та проживання учасниць протягом півфіналу оплачується організатором конкурсу.Тож надсилайте свої анкети та хай Вам щастить!

swietaiokazje-w

Я вітаю всіх з Днем Св. Валентина! Бажаю кохання та любові до своїх близьких людей, до того, що ви робите. Щастя, натхнення, прекрасний емоцій в серцях кожного, а також краси, адже «Краса єднає Україну!»,- З повагою, щиро Ваш О. Главацький.