af2017-2

Коли за вікном проглядатиме лагідне сонечко, а в повітрі відчуватиметься запах квітів, парфумів, коли природа почне прокидатися від зимового сну, - тоді організатори «Міс Принцеса України» поринуть у світ краси та гармонії, адже будуть виконувати почесну місію – обиратимуть з-поміж сотень красунь найвродливіших, найталановитіших дівчат, які змагатимуться за корону «Міс Принцеса України» 2017.

Любі красуні всієї України! Ця інформація саме для вас! Організатори конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2017 із величезним задоволенням запрошують незаміжніх дівчат від 17 до 27 років прийняти участь у престижному  конкурсі краси!

Запрошуються красуні з усіх куточків України, як з міст так і з сіл. Адже  краса єднає Україну, Україна єдина, краса об’єднує всіх! Надсилайте фото для участі на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  або заповніть анкету онлайн на сайті : WWW.PRINCESSAUA.COM в розділі Кастинг.

І можливо, саме ви пройдете кастинг по фотографіях, і вас запросять 15 березня на живий кастинг, а потім ви потрапите на пів-фінал 10 червня у м. Київ – серце Батьківщини. А синьоока Волинь знову збере усіх фіналісток у м. Луцьку на МЕГА ФІНАЛІ, який відбудеться 15 жовтня 2017р. І тоді красуні боротимуться за корону, грошовий приз у 150000 грн., а також можливість представити Україну  на Міжнародному конкурсі краси Miss Princess of the World у Чехії.

g2017

Цифра VIII має магічні властивості, тому і членів журі буде 8, вона  означає безкінечність та виконання бажань, тому організатори на чолі з Генеральним продюсером – О. Главацьким, дадуть шанс позмагатися тим дівчатам, які протягом 7 років брали участь у пів-фіналах та здобути перемогу, титул та корону! Адже краса вона безкінечна, вона присутня усім дівчатам, жінкам, бабусям. І ми хочемо показати українську вроду за межами нашої країни, адже віддавна знаємо, що нам є чим гордитися.

Найкращі наші дівчата, швидше надсилайте нам ваші фото, заповнюйте анкети та перемагайте! 

З повагою, організатори ТОВ «Міс Принцеса України»