princessalogonew24 березня в місті Херсон відбудеться Великий ФІНАЛ I щорічного проекту Херсонського державного університету - конкурсу краси "Miss University 2016".

mu2016

Проект проходить під Егідою національного конкурсу краси "Міс Принцеса України"! Одна з головних корон і титул "Міс Принцеса університету 2016" отримає одна з 16-ти учасниць.

Отож 24 березня Ви, під світлом софіт, під шикарне музичне оформлення, поринете в атмосферу краси, грації, чарівності, відчуєте неймовірну міць грандіозного свята, підготовленого професійною командою оргкомітету!

Ми чекаемо Вас о  17:00 в  Великій залі ХДУ.
Вас чекає чудова шоу-програма від кращих колективів і виконавців, море емоцій і яскравих вражень, сюрпризи і багато іншого!

Пропонуємо Вам переглянути фото фіналісток:

16kam

Генерльного продюсера національного конкурсу краси "Міс Принцеса України 2016" Олександра Главацького запрошено відвідати крокурс краси "Miss University 2016" в якості голови журі.

"Щиро дякую за запрошення на конкурс. Мені буде дуже приємно відвідати Херсонщину. Це дуже красивий край, який славиться чарівними красунями. Хочу також подякувати організаторам проекту за велику роботу яку вони зробили, щоб організувати та провести такий чудовий конкурс, бажаю Вам достойно провести Великий Фінал та не зупинятись на досягнутому! А фіналісткам хочу побажати успіхів та здобуди перемогу, Ви всі цього достойні! Мені буде дуже приємно вручити титул та корону "Міс Принцеса університету 2016" красуні з херсонщини! Отож до зустрічі в Херсоні." - розповів О. Главацький


Сайт: http://princessaua.com