Найкрасивішій дівчині міста - 18 років, вона навчається на стоматолога
У неділю, 6 березня, у театрі ім.М.Садовського обрали найкрасивішу вінничанку.
Звання і корону "Міс Вінниця-2016" здобула 18-річна студентка Вінницького медичного університету ім. М. Пирогова Дар'я Поліщук. Вона отримала ще один титул - "Міс глядацьких симпатій". Після перемоги у Вінниці представлятиме своє місто на конкурсі краси "Міс Україна".
16 красунь, які боролися за перемогу на конкурсі краси "Міс Вінниця-2016", п'ять разів виходили на сцену. Дефілювали в українських костюмах, у стилі фільмів "50 відтінків сірого" і "У джазі тільки дівчата". Був і традиційний вихід у купальниках. П'ятий вихід красунь - позаконкурсний, у вечірніх сукнях.
Поки ж фіналістки конкурсу краси готувалися до виходів на сцену, глядачів розважали найкращий вокаліст шоу "Маленькі гіганти" Олександр Подолян, учасниця "Голосу країни" Еліна Мбані, автор багатьох саундтреків до відомих радянських кінофільмів Юрій Кім.

2XzAQW-gByk
Журі обирало переможницю недовго. За декілька хвилин після фінального показу учасниці і глядачі дізналися ім'я переможниці - це фіналістка (№9) Дар'я Поліщук. Крім титулу, вона отримала срібну корону від фірми "DIADEMA" і путівку до Туреччини. Дар'я навчається на стоматолога. У вінницькому конкурсі краси узяла участь удруге,  минулого разу жодного призового місця вона не посіла.

- Потрібно завжди над собою працювати і вірити у свої сили. Минулого разу мені, напевне, не вистачило досвіду. Тепер я виклалася на конкурсі на максимум і перемогла, - поділилась секретом перемоги "Міс Вінниця 2016" Дар'я Поліщук.
Титул "Віце-міс Вінниця", "Міс креатив" отримала Вікторія Гуменюк (№16). "Віце-міс Вінниця" стала Катерина Гладка (№7). "Міс шарм" обрали Ольгу Житник (№3). "Міс Мас-медіа" - Наталія Самойленко (№5). "Міс DIADEMA" - Марина Дереневська (№11). "Міс Вінтур-Плюс" - Аліна Рябоконь (№6). Усі учасниці конкурсу отримали цінні подарунки.

8FBZ1KfIUSc

215Y6BTxtBU

698nrJi0w9otyYDLU8xxv4

A8c5N4ZIFRE

DTO63Wu29LQ

eWO0gh7 WAs

TsfihLaLQDc

ueANOrnFUek

XmtyrV-0v9gZW  8QtDh g

Титули першої та другої Віце-міс Вінниці-2016 дісталося 19-річній студентці Вінницького державного педагогічного унівепситету Катерині Гладкій (номер7) та 20-річній студентці Вінницького національного політехнічного унівепситету Вікторії Гуменюк (номер 16). Остання також здобула титул «Міс креатив».

"Щиро вітаю Дар'ю з перемогою, бажаю щастя, здоров'я, сімейного благополуччя та не зупинятися на досягнутому. Також  бажаю тільки перемоги на конкурсі краси "Міс Україна". Нагадаємо, що Дар'я приймала участь в 6 Національному конкурсі краси та грації «Міс Принцеса України» 2015 та завоювала титул 2 Віце-Міс Принцеса України 2015. А це досить престижне досягнення." - привітав красуню генеральний продюсер національного конкурсу краси Міс принцеса України 2016, Олександр Главацький.

IMG 0566-1