af2018prr

31 серпня у Києві пройшов пів-фінал Національного конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2018. Вельмишановне журі, у складі О. Кензова, І. Шабан, О. Главацького та інших людей з індустрії моди, шоу-бізнесу обрали 27 найдостойніших, які продовжують боротьбу на гранд фіналі. До слова, ведучим дійства був О. Кензов та І. Шабан, які встигали і пів-фінал вести, і співати свої пісні. Під пісню «Гасимся», яку Кензов написав для Д. Коляденка, дівчата танцювали, попри те, що напруга зростала, адже кожна мріяла дійти до фіналу. Не менш запальним виявився хіт І. Шабан – «О. Главацький», всі дружно підспівували відомий хіт, присвячений генеральному продюсеру, який нікого не залишив байдужим.

kinzov

Масштабний фінал вже вкотре пройде у затишному Луцьку 2 листопада, де й оберуть переможницю «Міс Принцесу України»2018, яка отримає звання, корону та грошовий приз, адже призовий фонд становить 150 000 грн. Та найголовніше, що обрана принцеса представлятиме Україну на міжнародній арені.

DSC 0156

скорп1 федишин

jaremchuk1shaban

На глядачів чекатиме зорепад артистів: ведучий – Д. Коляденко, даруватимуть пісні Р. Скорпіон, І. Шабан, , В. Яремчук та інші. Хітлайнером мега фіналу буде І. Федишин. Минулого року дівчині з Луцька пощастило, саме її Р. Скорпіон обрав для свого кліпу ще до оголошення результатів журі, хто знає, можливо, і цього року на дівчат чекає не менш цікавий сюрприз від артиста.

HU8F1107

HU8F1142

А доки підготовка триває, дівчата готуються до виходів на сцені, їх буде декілька: у футболках з логотипом конкурсу, в купальнику, у весільних та вечірніх сукнях. Конкурс вже за 8 років має свого глядача, який з нетерпінням чекає на дійство та з великим та щирим серцем підтримує кожну конкурсантку, як з Донецька, Луганська, так і з Запоріжжя та Дніпра, Чернівців та Вінниці, Одеси. На дівчат чекає багато веселих запитань, а глядачі зможуть побачити та почути відповіді кожної учасниці. Вкотре захід проходить під гаслом «Схід та Захід разом», а також «Краса єднає Україну»!

Ми також нагадаємо, що розпочався кастинг на ювілейний 10 національний конкурс краси Міс Принцеса України 2019, тож ВСІ бажаючі можуть надсилати свої анкети та фото на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та хай Вам щастить!


IMG 0301

-          Я дякую усім меценатам, які підтримують молодіжні проекти та культуру, завдяки такій великій підтримці, ми маємо змогу взяти участь у «Міс Принцесі Світу», розповісти про свою державу, про гостинних та працьовитих людей, а також всьому світу показати красу наших жінок. Окреме спасибі лучанам, які протягом року надсилають нам на пошту безліч листів зі словами вдячності за свято, яке щороку проходить у Луцьку. Ви надихаєте, ми ще більше працюємо, щоб не підвести очікування та подарувати неймовірні емоції, обіцяємо, що цього року буде не менш захоплююче дійство, бо ви на це заслуговуєте!!! Краса єднає Україну! Слава Україні! – поділився генеральний продюсер О. Главацький.

Сайт: princessaua.com