1

Відбувся півфінал 9 національного конкурсу краси Міс Принцеса України 2018 в м. Київ. Дійство пройшло на одному диханні. Ведучим півфіналу був неперевершений співак, телеведучий Олег Кензов, розважав учасниць та задавав каверзні та цікаві питання, наприклад, як варити борщ, як це любити Україну та ін. Склад учасниць в цьому році дуже сильний, наші учасниці працюють в сферах медицини, юристи, громадські діячі, дуже освідчені, тож боротьбі у фіналі за корону та головний грошовий приз 150000 грн. буде напруженою. Півфінал пройшов дуже весело, всі отримали велечезний позитивний заряд та хороший настрій.

kinzov

Вже традиційно красуні робили виходи в футболках, купальниках, коктейльних сукнях, вечірніх сукнях. Всім учасницям подарували квіти. Поки члени журі голосували та обирали переможниць, для дівчат провели афтепаті. Для них співали Ірина Шабан та Олег Кензов, красуні з радістю танцювали під пісни "Одександр Главацький" та "Гасимся". Все пройшло просто чудово.

5

6

8

24

До фіналу пройшло 28 фіналісток, які будуть представляти Донецьку, Луганську, Харківську, Дніпровську, Запорізьку, Чернігівську, Запорізьку, Закарпатську, Івано-Франківську, Волинську, Київську, Вінницьку, Херсонську, Одеську області. Ми бажаємо кожній учасниці достойно представити себе та свій край на Грандіозному Мега Фіналі, бажаємо кожнії тільки перемоги!

Мега Фінал, як завжди, пройде у м. Луцьк, 15 жовтня, драмтеатр. Нашим незмінним ведучим буде Діма Коляденко, Роман Скорпіон, Мішель, Алла Івашина. Ведуться переговори з Время и Стекло та Олей Поляковой, щоб запросити їх як хедлайнерів на наш Мега Фінал.

А поки йдуть приготування до фінілу ми хочемо повідомити, що розпочинаємо кастинг по фото на ювілейний 10 Національний конкурс краси Міс Принцеса України 2019, тож надсилайте свої фото та анкети на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та хай Вам щастить!

Ми пропонуємо Вашій увазі фотозвіт з півфіналу:

7

9

10

11

13

14

16

17

18

19

21

22

25

26

27

29

30

32

31

33

34

35

36

37

Сайт: princessaua.com