klip6

klip

Нагадаємо, що 8 Національний конкурс краси «Міс Принцеса України» 2017 відбувся в листопаді минулого року. Участь у фіналі взяли тисячі дівчат зі всієї України, яких за допомогою кастингів по фото, живих кастингів та пів-фіналу обирало професійне журі. У гранд фіналі 22 дівчини боролися за корону, титул та грошовий приз 150 000 грн. та можливість представити Україну на міжнародному рівні. Було багато артистів, які розважали публіку між виходами дівчат, переможниця Євробачення Руслана, а також співак зі Львова Роман Скорпіон, який під час виступу пообіцяв приз учасниці, яка йому сподобається, участь в музичному кліпі. Саме про Яну Щибрю зараз піде мова, саме вона виявилася тією дівчиною, яка і стала головною героїнею кліпу, прем’єра якого відбулася декілька днів тому. Ми поспілкувалися з Яною та розпитали її про нову роль на екрані та враження від конкурсу.

klip8

klip9

- У 2017 році на Національному конкурсі краси одразу дві дівчини представляли Луцьк, де власне, і проходив фінал «Міс Принцеса України» 2017. І, на щастя, одна з них стала переможницею, а ти, Яно, отримала чи не найголовнішу перемогу – це титул «Міс Глядацьких симпатій», який прирівнюється до 1 місця та запрошення від молодого співака, Романа Скорпіона, знятися в його кліпі на пісню «Давай будемо разом», ще до того, як оголосили хто ж переможе. Схоже, що думки залу, який активно тебе підтримував, та виконавця співпали на 100 %. І Роман виконав свою обіцянку, ти знялася в кліпі  і додала жіночності, пристрасті та краси цій роботі. Переглядаючи кліп, відразу хочу зробити комплімент, що виглядаєш неперевершено!..

-Хотілося б почути як все проходило, де відбувалися зйомки кліпу, які твої враження, адже до музики ти маєш не аби яке відношення, адже ти діджей?

- Зйомки відбувались в Києві, на різних локаціях. По приїзду не знала, що очікувати, але команда виявилась настільки «своя», що це був більше відпочинок, аніж робота. Взагалі , дуже важливо, щоб актор відчував режисера і партнера по майданчику. І в цьому ми всі зійшлись. Влад Разиховський - неймовірно талановитий режисер, а Роман - виявився не лише чудовим співаком, але й актором. За музику, так, я ді-джей понад двох років, хоча музику я граю зовсім не таку.

- Як ти потрапила на кастинг конкурсу?

- На кастинг я потрапила, почувши про нього від подруги з Луцька, яка рік до того теж брала участь в цьому конкурсі, і, до речі, теж зайняла титул «Міс Глядацьких симпатій»)

- Чи нормально складалися стосунки з іншими дівчатами?

- Хоча мало хто в це вірить, але твої ж «конкуренти» - можуть бути найкращими помічниками. Ми один одного дуже підтримували і нагадували рухи під час виходів, які від хвилювання забували.

- Поділися секретом власної краси.

 

klip4klip5

- З віком розумію, що краса в природності та вмінні за нею доглядати. І для цього не потрібні тонни косметики та багато грошей. Наше обличчя виглядає так, як ми виглядаємо зсередини

 - Які улюблені страви?

- Так як я побувала в різних країнах, це дало відбиток на мої смаки. Ніколи не відмовлюсь від морепродуктів, дуже гострої азіатської їжі, тайських супів та овочів. Я не люблю солодке, тому навіть кашу їм з овочами.

 - Яка твоя вага?

- Коливається між 48-51

- Чи підтримував дівчат Генеральний продюсер О. Главацький і які враження залишилися від роботи організаторів?

- Олександр Главацький, взагалі, унікальна людина. Дуже душевна та добра. Тому як з організатором, з ним легко та безпечно.

- Що можеш побажати дівчатам, які цього року беруть участь в кастингах на «Міс принцеса» 2018?

- Побажаю відкинути всю невпевненість та сором‘язливість. Та бути насамперед собою. Натягнута посмішка ще ніколи не була запорукою успіху. Тому тільки щирість підкорить серця журі та глядачів! І , звісно, удачі кожній учасниці!

А ми нагадуємо, що всі дівчата мають змогу спробувати себе на конкурсі та позмагатися за звання найгарнішої «Міс Принцеси України» 2018.

0klip

0klip1

Організатори «Міс Принцеса України» 2018 запрошують найгарніших дівчат України взяти участь в IX Національному конкурсі краси.

Для цього вам потрібно надіслати три фото хорошої якості: портрет, фото в повний зріст в купальнику та фото з вашого життя. Обов’язково резюме з вашими параметрами. Якщо вам від 17 до 28 років, ми чекаємо на ваші фото на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або ж заповнюйте анкету online на нашому сайті: www.princessaua.com

klip0

klip1

25 квітня, 15:00, у м. Київ пройде Народний кастинг, на якому оберуть красунь до пів-фіналу. Із собою потрібно прихопити туфлі на підборах, купальник, підготувати коротеньку розповідь та не забудьте взяти із собою хороший настрій та щирі посмішки!

Пів-фінал IX Національного конкурсу відбудеться 9 червня, на ньому позмагається аж 50 учасниць, з яких лише половина зможе потрапити до фіналу та продовжити боротьбу за звання найвродливішої.

Адже фінал пройде знову у мальовничому Луцьку 15 жовтня і вже відомо, що співатиме для вас Роман Скорпіон, хто знає, можливо наступною щасливицею, яка потрапить на екран, будеш саме ти. А також зберігається інтрига, хто ж представлятиме Україну на «Міс Принцеса Світу».

IMG 6710

Але цього року в планах організаторів зробити феєричне шоу ще масштабніше, адже у Генерального продюсера О. Главацького буде ювілей, тому зірковий склад журі та мега зірки на сцені гарантовані! Якщо ти любиш співати та танцювати чекаємо на дійстві, адже веселощі, круті хіти, гарний настрій гарантований! Як завжди очікується багато глядачів, тому не пропусти можливість потрапити на феєричний фінал, який з нетерпінням уже чекають лучани. Підготовка, домовленості , переговори із зірками тривають, роботи не зупиняється ні на мить, дякуючи меценатам, які з року в рік долучаються до проведення свята.

Тому, любі красуні, часу не гайте, надсилайте анкети та фото, а ми забезпечимо хорошу атмосферу, адже «Краса єднає Україну»!…

8-1kast18


Нагадуємо Вам, Шановні красуні, що Ви все ще маєте шанс прийняти участь в нашому кастингу, тож надсилайте свої фото та анкети на емейл:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  чи заповнюйте анкету онлайн - це Ваш шанс позмагатися за перемогу! Не втрачайте його!


Сайт: http://princessaua.com