1

Ми продовжуємо публікувати інформацію про фіналісток. Сьогодні у нас розповідь піде про Ольгу Кирич.

Мене звати Оля, і я з казкового міста Лева! Мені 23 роки. Змалечку займалася танцями, співом та малюванням, завжди старалася бути активною і приймати участь в різних цікавих заходах, як мені казали - "тебе всюди багато".

Десять років вчилася у школі народного танцю "Серпанок" та була солісткою ансамблю. Співала у шкільному хорі, та ходила до художньої студії.

3

16

Здобувши неповну середню освіту, у чотирнадцять років вирішила, що я творча особистість, хочу вивчати дизайн, тому поступила у Львівський Коледж Будівництва, Архітектури та Дизайну, де успішно провчилася чотири роки і завершила дипломом з відзнакою. Після, вступила до Львівської Політехніки, на цю ж спеціальність, яку також закінчила з червоним дипломом.

У п'ятнадцять  років починала працювати як танцюрист з різними колективами та співаками, в тому числі з Русланою та DZIDZIO... як в Україні, так і за її  межами. У шістнадцять розпочала роботу тренером, та займатися з дітьми. Пізніше стала проводити заняття із дефіле у модельних школах. Також маю досвід роботи вокалістки у поп-групі, та моделлю закордоном.

У 2015 році здобула титул - Княгиня Львова, а у 2016 р. — 2 віце-Княгиня України. Зважаючи на досвід участі в конкурсах та роботи танцюриста, почала долучатися до конкурсів краси вже з організаційної сторони, як хореограф-постановник, і зрозуміла, що мені дуже подобається бути частинкою таких заходів.

Завжди любила свою країну, а особливо її колорит. З раннього дитинства займаючись українськими народними танцями, з великим колективом у барвистих національних костюмах, часто представляла Україну на багатьох міжнародних  фестивалях і конкурсах. Звідси в мене появилася ще одна пристрасть  - це подорожі! Я обожнюю знайомитися з новими людьми, звичаями, відкривати для себе нові місця подорожуючи, це дуже надихає, та розвиває твій кругозір!

Саме тому, зараз я мрію знову представити свою Батьківщину, але вже у національному конкурсі краси, і я вдячна конкурсу "МІС-ПРИНЦЕСА УКРАЇНИ", що маю шанс отримати таку можливість?

princessaua

Ви можете підтримати красуню та допомогти їй здобути корону та титул Міс Принцеса України Інтернет 2017 в нашому інтернет голосуванні, проголосувавши за вподобану Вами учасницю. Проголосувати можна тут: http://princessaua.com/vote

Сайт: http://princessaua.com