1043125 SHIMI PORTRAITGALA2

Цей колос судна, що майже вдвічі перевищує розмір знаменитого "Титаніка", новий гігантський океанський круїзний лайнер MSC MERAVIGLIA з найбільшим у світі світлодіодним екраном, взяв участь у всесвітньому фіналі міжнародного конкурсу майстерності у сфері краси та спілкування - Miss Princess of the World 2017, на тиждень 29.9. - 6.10.2017 р.  Цього разу  фінал відбувся у вигляді тижневого конкурсу  змагань між суперфіналістками. За участю кількох тисяч глядачів протягом всієї події дівчата продемонстрували свої навички спілкування та чарівні вистави, а також конкурували у кількох конкурентних дисциплінах за участю офіційних членів журі. Серед дисциплін були кращий національний костюм, модне шоу, міс бікіні та міс фотографія MSC Meraviglia, яка користувалася інтересами як публіки, так і глядачів на самому човні, а також на зовнішніх зупинках лайнера.

Далі розповідь безпосередньо від нашої учасниці - Влади Коробко:

"З 50 учасниць, я опинилася серед  24 принцес, я пройшла до півфіналу Miss Princess of the world 2017. І з 12 дівчат, я увійшла в Топ-8 фіналісток конкурсу. Для мене, це вже перемога. Хотілося б бути в 3, але, значить не в цей раз.
Мені вдалося пройти дуже довгий шлях! Спасибі величезне, що повірили в мене Спасибі за можливість представляти Рідну Україну, Для мене це велика честь. Велике спасибі Олександру Главацькому за те що всіма силами допомагав мені потрапити на цей конкурс і рухатися вперед!

aKrtqKVQHrcAL3PtlDOEFoЦе школа, де набираєшся ще більше досвіду, стаєш сильнішим, мудрішим. Я дуже щаслива, що потрапила сюди. Це незабутній час в моєму житті, скільки гарних місць ми відвідали, скільки було екскурсій, скільки всього зі мною сталося!
На рахунок конкрсанток всі дівчатка дуже гарні і кожна зі своєю ізбмінкою, ми дуже здружилися як одна велика родина, а тепер тільки в пам'яті наші спільні вечері і проведення часу.

BLnOorakPN4lWwDMYU903gmgyIMZ f2 EАтмосфера і вся команда котра працювала з нами стає все краще і краще і йти тільки вперед! З нами постійно були професіонали своєї справи. Було складно тільки вставати в 7 ранку і лягати в 2 ночі, ми забули про те що таке вільний час!)) Дякую директору магазину Ricca Sposa - Юлії Миколаївні за надані шикарні сукні на мої виходи, фотосесії та вечора! Спасибі велике всім всім хто за мене переживав підтримував і вірив в мене! Я вас всіх люблю !! І ми знаємо що Україна найкраща і найкрасивіша!"

 Mrt706Ga7Ok

MVyF6xa-mf4

UhqiljNCScI

xvkAIIGoNeg

"Хочу щиро подякувати Владі за те, що стала прикрасою нашого конкурсу краси, мені дуже приємно, що такі красуні гідно представляють своє місто на всеукраїнських конкурсах краси. Вона достойно пройшла всі випробування та достойно отримала корону та достойний титул та була запрошена на міжнародний конкурс краси Міс Принцеса Cвіту  2017. Щиро вітаю її з цим важливим досягненням та бажаю не зупинятися на досягнутому та здобути тільки  перемогу й достойно представляти нашу країну на міжнародному рівні. Також хочу подякувати організаторам конкурсу за те, що запросили учасницю з нашої країни, та за титанічну роботу, яку вони роблять, щоб прославляти жіночу красу на міжнародному рівні. Краса єднає країни світу!" - привітав красуню та організаторів конкурсу генеральний продюсер національного конкурсу краси Міс принцеса України 2017, Олександр Главацький.

 

11

Ми також нагадаємо, що ВСІ бажаючі та ті учасниці, що не пройшли в цьому році можуть спробувати наступного року та прийняти участь у настингу до 9 національного конкурсу краси Міс Принцеса України 2018, тож надсилайте свої анкети та фото на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та хай Вам щастить!

 

Сайт: http://princessaua.com