afspon

До Мега Гранд Фіналу 8 Національного конкурсу Міс Принцеса України 2017 лишилося вже зовсім небагато часу. Через декілька тижнів, а саме 11 листопада  в місті Луцьк відбудеться свято грації та краси.

Хочемо трішки нагадати, як проходили всі етами: від кастингу до фіналу у фотографіях:

0-new

Чарівні 26 фіналісток конкурсу отримають запрошення на Мега фінал та зберуться в мальовничому місті Луцьк, де й будуть готуватися на репетиціях до грандіозного дійства грації та краси. Стежте за новинами на нашому сайті та в групах в соціальних мережах.

artistu12

Цього року нас будуть розважати найвідоміші зірки вітчизняного шоубізнесу: Роман Скорпіон, Руслана, Марія Яремчук, Валентина Яремчук, Ірина Шабан, Хритина Олексюк. Вони порадують гостей та жителів міста старими та новими хітами. Незміннім ведучим конкурсу буде як завжди співак та шоумен Діма Коляденко. Розважальна програма обіцяє бути дуже цікавою.

"Зовсім скоро ми всі разом зустрінемося в чудовому місті Луцьк. Хочу ще раз поздоровити фіналісток конкурсу з перемогою! Ви пройшли нелегкий шлях від кастингу по фото до фіналу, долаючи перешкоди. Бажаю Вам тільки перемоги, нехай кожна з Вас достойно представить себе та свій рідний край на фіналі."- розвовів Олександр Главацький.

А ми ще раз нагадуємо, що вже розпочали кастинг на 8 Національний конкурс краси Міс Принцеса України 2018. І ті красуні, яким не пощастило цього року можуть спробувати вдачі в наступному році.

 

Надсилайте свої фото та анкети на емейл:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  або заповнюйте анкети ОНЛАЙН та  хай щастить!

 

Сайт: http://princessaua.com