Брати участь у конкурсах краси - досить не легка справа. Потрібно дуже багато працювати над собою. щоб досягти результату. З безлічі красунь до п'єдестал добираються лише одиниці.

Цього року на міжнародний конкурс краси Miss Princess of the World 2017 поїде 2 Віце-міс Принцеса України 2016 - Влада Коробко, де буде представляти наш конкурс та Україну серед учасниць с усього світу.

Коробко Влада, м. Чернігів, вік 19 років, зріст 176 см.
Навчається у Чернігівському національному технологічному університеті за спеціальністю «соціальна робота». Брала участь у багатьох конкурсах краси.

IMG 3567-05-07-17-12-51

IMG 3576-05-07-17-12-50IMG 3575-05-07-17-12-51

Найзаповітніше бажання – правильно вибрати свій шлях, знайти свою життєву дорогу. Мріє досягти досконалості, стати цікавою людиною, бути корисною своїм близьким i своїй країні. Бажає достойно представити Україну на Міс Принцеса Світу 2017! Я буду прикладати всі зусилля, щоб бажане мною и рідними здійснилося.

5 листопада  2016 року у м. Луцьку в Драмтеатрі ім. Т.Г.Шевченка відбувся Мега Фінал 7 Національного конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2016, де Влада зайняла пристижне місце та здобула титул 2 віце Міс Принцеса України 2016.

 

Z1qPwiiFlt4

5

bmjQkmabc9I

ffff

На офіційному сайті конкурсу Міс принцеса Світу 2017 вже з'явилася сторінка Влади. Більш докладну інформацію про це ми опублікуємо трохи згодом.

pwsmall

Ми щиро вітаємо Владу та бажаємо їй счастя, здоровя, сімейного благополуччя та, звичайно ж, удачі та достойно представити наш конкурс та країну на міжнародній арені.

"Хочу щиро подякувати Владі за те, що стала прикрасою нашого конкурсу краси, мені дуже приємно, що такі красуні гідно представляють своє місто на всеукраїнських конкурсах краси. Вона достойно пройшла всі випробування та достойно отримала корону та достойний титул та була запрошена на міжнародний конкурс краси Міс Принцеса Cвіту  2017. Щиро вітаю її з цим важливим досягненням та бажаю не зупинятися на досягнутому та здобути тільки  перемогу й достойно представляти нашу країну на міжнародному рівні. Я буду почесним гостем на конкурсі та буду щиро вболівати за нашу учасницю. Також хочу подякувати організаторам конкурсу за те, що запросили учасницю з нашої країни, та за титанічну роботу, яку вони роблять, щоб прославляти жіночу красу на міжнародному рівні. Краса єднає країни світу!" - привітав красуню та організаторів конкурсу генеральний продюсер національного конкурсу краси Міс принцеса України 2017, Олександр Главацький.

11

Ми також нагадаємо, що ВСІ бажаючі та ті учасниці, що не пройшли в цьому році можуть спробувати наступного року та прийняти участь у настингу до 9 національного конкурсу краси Міс Принцеса України 2018, тож надсилайте свої анкети та фото на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та хай Вам щастить!

 

Сайт: http://princessaua.com