Організатори Національного конкурсу краси «Міс Принцеса України» висловлюють велику подяку усім партнерам, які були з нами цілий рік! Підсумовуючи 2016 рік, що минає, хочеться згадати усіх партнерів, які були з нами та допомагали створювати свято краси та грації, нести українську культуру, просувати таланти та дарувати незабутні враження! Отож, вітаємо усіх партнерів з Новим роком та Різдвом Христовим та сподіваємося на плідну співпрацю в наступному 2017 році!

princessalogonew

Щире спасибі телеканалу «Нова Волинь», ТРК «Аверс», «Інтер», «5 канал», «MusicBox», «Інтер-Волинь», радіостанції «Луцьк», СіД ФМ, Люкс ФМ, Ретро ФМ та Наше радіо, газетам «Сім’я і Дім», «Луцький замок» та «Твій вибір», а також журналам «Твій стиль» та «Насолода». Інтернет-виданням : Волинські новини, Волинь Пост, Волинь 24, Волинський інформаційний портал, Відомості ЮА, Волинська правда, Район Луцьк, Таблоїд Волині, Волинь інфо, Конкурент. Також дякуємо групам: Типовий Луцьк та Наш Луцьк Лайф. Дякуємо громадській організації «VOLFEST» за титанічну допомогу в організаційних моментах. Спасибі, готельно-ресторанному комплексу «Зелений гай», який завжди радо приймає своїх гостей у затишному місці, а також готелю «Україна». Дякуємо MZM Models, за чудову школу, з якої виходять моделі, які працюють не лише в Україні, а й за її межами. Дякуємо за чудові світлини кращому фотосалону міста – «Фуджі експрес», фотостудії «Рембрандт» , студії «Videoinlife», хореографу Д. Ігнатову за всі постановки дівчат.

gln1 

- Я щиро вітаю усіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступний рік стане для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання. Хай завжди Вам посміхається доля, несуть тільки радість прожиті роки. Хай здоров’я не зрадить ніколи, хай збудуться мрії, побажання, думки! Нехай новий рік буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі. Хай збудуться всі заповітні мрії, корисними справами наповнюється життя і кожен день дарує радість і наснагу у нелегкій праці!

Генеральний продюсер Національного конкурсу краси

ТОВ "Міс Принцеса України"

О. Главацький