01
5 листопада у м. Луцьку в 19:00 у Драмтеатрі ім. Т. Г. Шевченка обирали найдостойнішу з-поміж 22 красунь зі всієї України. Варто відзначити серйозну та професійну підготовку Мега Фіналу 2016, адже із перших секунд початку свята краси, грації, розуму та талантів було зрозуміло, що з кожним роком дійство набуває більших масштабів, стає ідеальним в плані організації та здобуває все більшу прихильність глядачів. У залі можна було побачити, як лучан, так і гостей свята, а також депутатів, бізнесменів, більше 100 медіа, які висвітлювали таку велику та значну подію. Серед них: 5 канал, Інтер, 1 Національний, Music Box UA. Генеральний продюсер О. Главацький подякував усім, хто долучився до проведення головної події в Україні.
1
010
22 дівчини-красуні змагалися за найголовніший титул 7 Національного конкурсу краси - «Міс Принцеса України» 2016, корону, а також грошовий приз 150 000 тис. грн. та можливість представляти Україну на Міжнародному конкурсі краси Miss Princess of the World у Чехії.
33 
Відкрилася сцена і під оплески з’явився епатажний ведучий та співак вечора – Д. Коляденко. Жартами до глядачів в залі та піснями він майстерно вів захід, отримуючи вдячні оплески від глядачів. І хоча Діма неодноразово говорив про свою симпатію до блондинок, та все ж співав на прохання глядачів українською, про чорнявую дівчину – «Розпрягайте хлопці коні», танцював гопак, а також заспівав хіт «Д. Коляденко» та пісню, яку подарував фіналіст «Х Фактору» - «Гасимся», це стало прем’єрою в Луцьку.
29
З допомогою Д. Коляденка на сцені виступила танцювальна пара, а потім хлопець на одному коліні запропонував руку та серце своїй партнерці, на що отримав заповітне «так». Мама майбутньої нареченої була присутня в залі і не підозрювала про любов між двома люблячими серцями. Ведучий з приводу щасливої події дістав зі свого чемодана пляшку шампанського та подарував молодятам.
 26
34
21
25
Із величезним задоволенням Д. Коляденко представляв кожен конкурсний вихід неймовірних красунь. До слова, виходів було 4: у футболках з логотипом конкурсу та з прапорцями і кожна учасниця розповідала про себе,про своє місто, другий вихід у коктейльних бузкових сукнях, найочікуваніший вихід у червоних купальниках та завершальний вихід-нагородження у вечірніх сукнях, які підкреслили витончену красу принцес. Дівчата виходили у сукнях від відомого бренду POLLARDI, легкі зачіски представлені салоном «Ідеал», професійний візаж від команди студії макіяжу та брів Т. Лукашик «Лукашик Студіо», тому всі глядачі спостерігали, затамувавши подих від неймовірної та загадкової краси дівчат.
28
Усі мали змогу не на словах дізнатися про підготовку дівчат до фіналу. На великому екрані, вмонтованому на сцені, гостям показали ролик про підготовку принцес, які проживали в готельно-ресторанному комплексі «Зелений гай» та готувалися до Мега Фіналу. Красуні зізналися, що персонал пригощав величезним різноманіттям страв, у комфортних номерах спали спокійно та почувалися впевнено як вдома.
11
Цього року журі було над суворе, з 5 000 тис. бажаючих, живі кастинги та по фото, додаткові пройшли лише 22 дівчини, яких і прийняв Луцьк – колиска української краси, як зазначив О. Главацький. Саме на синьоокій Волині народився генеральний продюсер. Саме він був головою зіркового журі, до складу якого увійшли: співачка І. Шабан, гурт MMDance, ДЗІДЗЬО, хореограф Д. Ігнатов.
31
Помітно було, що О. Главацький користується великою повагою не лише серед лучан, але серед і зірок, його запрошували ледь не всі на сцену та присвячували пісні та вітали з Днем народженням, яке він відсвяткував напередодні. І. Шабан в подарунок заспівала пісню під назвою «О. Главацький!» та подякувала за те, що протягом 7 років життя конкурсу він дає можливість показати молодим артистам себе та запрошує виступати на такому важливому конкурсі. О. Главацький подякував усім лучанам за підтримку, а також додав, що в Луцьку найкращі люди в світі, найгарніші принцеси та принци. Побажав гарного вечора, сказав, що краса єднає Україну та закінчив гаслом «Слава Україні!», на що всі відповідали «Героям слава!».
13
24
27 
Д. Коляденко та весь зал хором співали «Хеппі бьоздей, діа Саша…», а гурт MMDance одну з пісень під назвою «Мой босс» присвятили саме генеральному продюсеру. Між виходами дівчат публіку розважали також запальні дівчата з гурту А. Р. М. И. Я, які виклались не на 100%, а на всі 200%.
10
22І родзинкою вечора, скажімо, найочікуванішим виходом став гурт ДЗІДЗЬО. На сцені робилося щось неймовірне! Усі діти, які були в залі, усі стрибали, співали на сцені разом з ДЗІДЗЬО. Він не втримався і пожартував, мовляв, не знає, чого ті діти від нього хочуть, а також додав, що йому б не завадило відкривати «садіки». Проанонсував, що весною 2017 року кінотеатрами країни буде проходити показ його фільму, всіх запрошував, і обіцяв завітати до Луцька на стадіон і дати концерт.
32В минулі роки на конкурсі краси «Міс Принцеса України» 2016 не було представниці від м. Луцька, а цього року їх було аж дві – під №5 та №21. Під бурхливі оплески лучанки виходили на сцену та отримували підтримку.
9 
Та недарма кажуть, що Луцьк гостинне місто, підтримує усіх учасниць. Дівчина під №19 з Донецька, не втрималася та зізналася, що не очікувала такої душевної атмосфери, тепла та підтримки в Луцьку, за що щиро вдячна.
Дівчата граційно проходили усі конкурси, показували свої таланти, хто танцював, хто вірші розказував, хто співав – одна з конкурсанток з м. Донецька заспівала «Гімн України», всі гості стоячи слухали та не могли стримати захват та гордість.
35 
Д. Коляденко кожній конкурсанці на інтелектуальному конкурсі задав питання. Наприклад, як варити українській борщ? Де народився генеральний продюсер конкурсу? Цього року усі учасниці вміло відповідали, хоча були і боязливі, які не знали, як відповісти.
23Після довгих суперечок журі визначилося з 10 найкращих з кращих, титулами та нагородами. Нагороджував сам пан Главацький, загалом було 10 титулів. Процедура нагородження теж не залишила нікого байдужим. Дві дівчини-близнючки підносили стрічки, а маленький хлопчик-козачок на червоній подушечці виносив кожній принцесв корону. Отож, місця, корони, дипломи, квіти та грошові призи розподілили таким чином:
17
04 
1. «Міс Принцеса Глядацьких симпатій» - Влада Путава ( м. Луцьк) та 5 000 тис грн.
2. «Міс Принцеса Елегантність» - Олександра Паращенюк (м. Житомир) та  5 000 тис грн.
3. «Міс Принцеса Топ-модель» - Едіта Шікут ( м. Ужгород) та 5 000 тис грн.
4. «Міс Принцеса Чарівность» - Ірина Шевчук ( м. Рівне) та  5 000 тис грн.
5. «Міс Принцесса Фото» - Єлизавета Чилій ( Запоріжжя) таи5 000 тис грн.
6. 4 Віце-міс Принцеса України - Тетяна Сизкова (м. Львів) та 5 000 тис грн.
7. 3 Віце-міс Принцеса України - Юлія Пінчук ( м. Житомир) та 5 000 тис грн.
8. 2 Віце-міс Принцеса України - Влада Коробко (м.Чернігів) та 20 000 тис грн.
9. 1 Віце-міс Принцеса України - Наталія Варченко (м. Донецьк) та 25 000 тис грн.
10. «Міс Принцеса України» 2016   - Катерина Раскова – м. Київ та грошова винагорода  50 000 тис грн.
15
16
18
0208
Решта дівчат, які не були титуловані, отримали грошову винагороду в розмірі 2000 тис грн.
Після неймовірного Мега Фіналу усі принцеси та зірки свята: Д. Коляденко, ДЗІДЗЬО, гурт MMDance, разом з Генеральним продюсером поїхали на автепаті в готельно-ресторанний комплекс "Зелений гай". Розважалися в караоке та посеред святкування ще 5 щасливиць отримали титули: "Міс Принцеса Інтернет" – з м. Хмельницька - Віта Ліневська №14, а "Міс Принцеса Алєкс" стали відразу дві дівчини з міста Луганська та Рівне -Поліна Васицька №10 та Катерина Локтіонова №8, "Міс Принцеса Талант" з м. Дніпро - Алєся Гаврилович №11, а "Міс Принцеса Дружба" – з м. Харків - Аліна Косілова №6. Вперше за 7 років дівчата разом із зірками святкували перемогу найкращої. Тому, як кажуть в такій душевній атмосфері перемогла краса та дружба...
30
19
20
12
14
5
09
7
8
05
06
07
2
3
010
Окремо висловлюємо велику дяку нашим партнерам, без Вас свято не відбулося б: Громадська організація «VOLFEST», кращий   фотосалон міста "Фуджі Експрес", фотостудія "Рембрандт", студія «Videoinlife».
Ось і підійшла казка зі щасливим кінцем до завершення. Салюти, кульки та щирі вітання один одного з перемогою. Одне сказати точно можна, що враження та емоції залишаться з нами не на один рік. З нетерпінням чекатимемо наступного року, сподіваємося, що організатори 8 Національного конкурсу краси «Міс принцеса України» 2017 знову зберуться у Луцьку і ми побачимо море краси зі всієї України на одній сцені…

Ми знову хочемо нагадати Вам, що розпочався новий кастинг. Тож надсилайте свої фото та анкети на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  і хай Вам щастить у наступному році! Краса, дійсно, єднає Україну! Слава Україні!