І ось наближається Мега фінал конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2016. Шлях нелегкий був і для учасниць, і для членів журі, і для організаторів, адже всі разом проходили кастинги, додаткові відбори та пів-фінал, який і визначив долю найпрекрасніших учасниць України. Цього року пропонуємо Вам до уваги 31 неймовірну красуню. Усі вони поборються за корону, грошовий приз 150 000 тис. грн. та можливість представляти Україну на Міжнародному конкурсі краси Miss Princess of the World у Чехії.

31fin

Так як конкурс буде сьомим, а 7 – це магічна та щаслива цифра, так вважають в народі, то буде 7 корон та 7 членів журі. Усі представниці свого міста заслуговують на перемогу, адже пройшли дівчата, як і з сіл, так і з великих міст. Дуже шкода, що багато сліз пролили красуні, які не пройшли до фіналу. Ми вас усіх підтримуємо, бажаємо перемогти наступного разу, не зупиняйтеся на досягнутому і ви, обов’язково, переможете! Шанси на перемогу у всіх рівні, всі достойні почесного звання. У 2016 році Мега фінал прийматиме благословенний Волинський край, а саме славне місто Луцьк, 5 листопада, о 19:00, у Драмтеатрі ім. Т. Г. Шевченка.

До слова, цього року Луцьк представлятиме одразу 2 дівчини, адже в минулі роки, на жаль, не проходили відбори представниці з міста Луцька, яке приймало феєричний фінал конкурсу краси. Бажаємо їм перемоги, а також дівчатам, які представлятимуть свої міста, а це: Ужгород, Рівне, Київ, Херсон, Донецьк, Луганськ, Харків, Запоріжжя, Черкаси, Ів.-Франківськ, Чернівці, Хмельницьк, К.-Подільськ, Одеса, Дніпро, Житомир, Чернігів.

Хочемо нагадати, як проходили кастинги та півфінал та показати фото, як це було:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Те, що конкурс чекають з нетерпінням, можна з впевненістю сказати, адже прибувши з робочим візитом, Генеральний продюсер конкурсу – О. Главацький відразу отримав безліч запитань від лучан, прогулюючись містом.

Люди з нетерпінням чекають на шалене дійство краси, грації, талантів та, без сумніву, і музичне дійство, на яке привозять популярних артистів для різної вікової категорії, а саме: Т. Петриненко, Дзідзьо, Д. Коляденко, Монатік, М. Яремчук, В. Козловський, гурт MMDance та багато ін., які в перерві між виходами дівчат розважатимуть публіку.

glkostum1

- Вітаємо усіх українців з 25 річницею Незалежності України. Куди б доля не занесла наш цвіт, ми всі одного козацького роду, ми діти нашої спільної Неньки! Від щирого серця й від усієї душі зичу землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Також вітаю усіх принцес, бажаю лише перемоги. Нехай збуваються найзаповітніші мрії, хай кожна з вас буде щаслива, - щиро Ваш, О. Главацький!

Сайт: http://princessaua.com