2

11 червня в м. Києві відбувся пів-фінал 7 Національного конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2016. Як завжди, шлях до фіналу не був легким для більшості наших красунь, але перемогла врода, дружелюбність, духовна краса та доброта, якою була наділена кожна учасниця. Відбір 2016 року відзначився складним та непростим вибором для журі, адже конкурсантки показали високий рівень і обрати кращих з кращих, здавалося, нереально. Замість 25 учасниць, які, нібито мали брати участь у фіналі, організатори та журі обрали аж 29 красунь, які і представлять своє місто та поборються за корону, грошовий приз 150 000 тис. грн. та можливість представляти Україну на Міжнародному конкурсі краси Miss Princess of the World у Чехії.

1

5

Ведучим заходу був улюбленець дівчат - Т. Мірошниченко, який розпочав свято з привітання та короткої історії про найочікуваніший конкурс України. Розповів гостям про великі здобутки конкурсу за 7 років, а також підбадьорив кожну конкурсантку та побажав перемоги!

Обирали цього року найвродливіших дівчат зірки української естради: М. Яремчук, І. Шабан, DJ ТІNА , група MMDANCE, хореограф - Д. Ігнатов, генеральний продюсер конкурсу «Міс Принцеса України» - О. Главацький, а також журі з Лондона, Америки, Парижу та інші гості шоу-бізнесу.

Розважали публіку між виходами дівчат М. Яремчук, І. Шабан, а під гурт MMDANCE гості розійшлися не на жарт – танцювали, співали, одним словом веселилися.

3

17

4

6

7

8

Щодо виходів дівчат, то перший вихід у футболках з логотипом конкурсу, познайомив наших конкурсанток з глядачами, адже кожна учасниця розповідала про себе та про своє місто. Другий вихід дівчат у коктейльних фіолетових та синіх сукнях зачарував та повеселив одночасно. Після дефіле красунь, Т. Мірошниченко задав 50 каверзних питань, які стосувалися різних сфер життя. Відповіді звучали найнеочікуваніші, що не аби як веселило публіку. Третій вихід у купальниках та з прапорцями показав усі привабливі вигини красунь, конкурсантки купалися в оплесках. Четвертий і завершальний вихід у вечірніх сукнях з квітами, гарним макіяжем довершив красиву, гармонійну атмосферу свята краси та грації.

9

10

11

Усі виходи були танцювальні, ритмічні, висловлюємо подяку хореографу Дмитру. Також величезне спасибі візажистам, стилістам, майстрам зачісок, які вдало підкреслили природню вроду наших конкурсанток та допомогли впевнено виглядати перед фото-, та відеокамерами.

Але не обійшлося без сліз та плачу конкурсанток, які не потрапили до фіналу, який пройде 5 листопада у славному місті Луцьку. Ми хочемо, щоб наші красуні не засмучувалися, не зупинялися на досягнутому і удача обов’язково посміхнеться і вам.

До слова, цього року місто-господар Луцьк представлять одразу дві учасниці. Бажаємо їм перемоги, а також дівчатам, які представлятимуть свої міста, а це: Ужгород, Рівне, Київ, Херсон, Донецьк, Луганськ, Харків, Запоріжжя, Черкаси, Ів.-Франківськ, Чернівці, Хмельницьк, К.-Подільськ, Одеса, Дніпро, Житомир, Чернігів. Красуні, гарного настрою, а також перемоги вам!

12

13

14

15

16

"Бажаю нашій країні такого ж миру, як між дівчатами зі Сходу та Заходу, із Півдня та Півночі. Віримо, що краса врятує світ та Україну! Миру всій Україні! Слава Україні! Героям слава! Також сердечно дякую нашому великому другу та меценату, який допоміг в проведенні півфіналу конкурсу, хочу від всього серця побажати щастя здоров'я та сімейного благополуччя." - привітав всіх О. Главацький

 

Хочемо Щиро привітати Вас, Ваші родини наступаючим з одним з найвеличніших християнських свят - святом Трійці!

 

У цей світлий день Святий Дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу христової віри й істини. Сходження Духу Святого на апостолів є днем становлення Християнської Церкви.

 

Бажаю, щоб Дух Святий надихав всіх вас на добрі справи, наповнював серця любов'ю до ближніх, дарував кожному бажання виконувати Божу волю, ніс щастя від Бога і впевненість у майбутньому!


А ми ще раз нагадуємо, що розпочали кастинг на 9 Національний конкурс краси Міс Принцеса України 2018.

Надсилайте свої фото та анкети на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або заповнюйте анкети ОНЛАЙН та  хай щастить!

000000

Важливо!!! Шановні фіналістки! Оргкомітет просить Вас утримуватися від участі в інших конкурсах та показах поки не відбудеться наш Гранд Фінал 5 листопада, оскільки Ви є фіналістками та представляєте наш конкурс краси. Якщо ж Ви всеж хочете чи будете приймати участь в інших конкурсах, то ми просимо Вас узгоджувати це з оргкомітетом. Дякуємо за увагу.

 

Сайт: http://princessaua.com