fin20 жовтня 2012  року у затишному куточку України,осередку вроди й благородства ,а саме :місті Луцьк відбудеться 3 національний конкурс краси "МІС Принцеса України" 2012.


Головну принцесу України обиратимуть з-поміж 20 найчарівніших панянок з усіх куточків нашої держави. Основному дійству передували спеціальні відбори шляхом кастингів, участь в яких брали не лише юні принцеси віком від 17 до 25 років,але й професійне журі...        


Відбір конкурсанток був ретельним та проходив у два етапи. В травні 14-го 2012 року у Skybar -fashion club, що знаходитиься у центрі столиці, а саме: місті-герої Києві,пройшов перший кастинг-відбір, який надавав змогу проглянути усіх претенденток на корону принцеси України та дати тим дівчаткам,котрі пройшли початковий етап готуватися до наступного завершального етапу, котрий припав на серпень 2012 року,де остаточно затверджували список конкурсанток.


maket


Метою конкурсу "МІС Принцеса України" 2012 є розвиток української краси та достойне представлення її наявності за кордоном,адже переможниця отримає не лише приз у грошових еквівалентах,але й представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси у Чехії  "Принцеса Світу 2013". Ось чому ,титул Принцеси України уособлює не тільки вроду, талант,розум,аристократичні якості,благородство,але й ту родзинку, яка не безпідставно говорить сама за себе про власну неперевершеність. Саме пошуком цієї родзинки будуть займатися члени журі.


Не можна оминути увагою й насичену шоу-програму для глядачів. Серед гостей вечора обіцяють бути відомі виконавці української естради такі як: гурт «НЕАНГЕЛИ», Василій Бондарчук. Ведучі вечора – найепатажніший, найнеординарніший принц вітчизняного шоу-бізнесу Дмитро Коляденко.


Інформація взята з сайту http://v.lutsk.ua