Ось і закінчилися кастинги. Було зроблено титанічну роботу щодо організації та проведення кастингів та відбору красунь з усієї України. Але головне свято ще попереду!

Ми хочемо щиро подякувати всім красуням, які прийняли участь в нашіх кастингах. Саме завдяки Вам відбудеться 7 національний конкурс краси Міс Принцеса України 2016.

А для тих, хто не пройшов кастинги та для нових учасниць  повідомляємо, що ми вже розпочали новий кастинг по фото на 8 національний конкурс краси Міс принцеса україни 2017, тож надсилайте свої анкети та фото на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або заповніть анкету онлайн на нашому сайті. І можливо саме Вам посміхнеться вдача!

    "Шановні  красуні, модельні агентства, меценати та спонсори! Я щиро від усього сердця дякую  Вам за те, що всі Ви разом зробили можливим проведення кастингів 7 національного конкурсу краси Міс Принцеса України 2016. Ми дали можливість 55 красуням прийняти участь у півфінали, який відбудеться вже зовсям скоро - 11 червня. Разом ми провели титанічну роботу та зробили можливим і в цьому році створити казку для багатьох дівчат нашої країни! Дякую за допомогу та підтримку та за те, що вже декілька років поспіль Ви йдете поруч з нами." - висловив подяку О. Главацький.

Сайт: http://princessaua.com