princessalogonewЗнаний чоловік конкурсами краси «Міс Принцеса України» та «Княгиня України», організатор, почесний гість та суддя багатьох конкурсів краси в Україні. А також людина, яка отримала численні нагороди та подяки у сфері розвитку української культури: «за високі творчі досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток музично-естетичного виховання молоді, популяризацію музичного мистецтва». Олександр Філімонович і тепер не зупиняється, бо йде активна підготовка до конкурсу «Міс Принцеса України» 2016.

glin

-Добрий Вам день! Розкажіть, як Вам прийшла така думка, проводити конкурси краси в Україні та чим вони відрізняються від інших?

-         «МІС Принцеса України» - це не звичайне свято для вродливих дівчат, яких наразі багато. А особливе, серйозне дійство. Метою конкурсу «МІС Принцеса України» є розвиток української краси та достойне представлення її наявності за кордоном, адже переможниця отримає не лише приз у грошових еквівалентах, але й представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси у Чехії «Принцеса Світу». Тому кінцевим результатом є не одягання корони і все… а подальша підготовка до світового рівня. Звичайно, що думка творити свято та пропагувати українську красу в мене виникнула давно, ще в 90-х, швидше, це була більш патріотична думка, от тоді я і почав проводити конкурси, звісно, що то було дійство не такого масштабу, як зараз, але я хотів довести, що українська врода заслужено займає високе місце у рейтингах, а також це була чудова можливість заявити світу про Україну!

-          Ви патріотична людина. Розкажіть, чи не було пропозиції працювати закордоном?

-          Наразі, я проживаю та працюю в столиці Києві, народився на синьоокій Волині, батьківщині Л. Українки, чудових, простих та щирих людей. Доля склалася так, що легше працювати в Києві, більше можливостей, знайомих, артистів, зв’язків, хоча ні на мить не забуваю про Луцьк. Майже щорічно проводжу свято краси та грації саме у європейському місті Луцьку. І ця любов до рідного краю назавжди. Тут мої батьки, тут пройшло дитинство, шкільні роки, одним словом найтрепетніші моменти. А із іншими державами і так співпрацюю, тому думок про переїзди не було.

-          Багатьом цікаво, за чиї кошти проводяться конкурси краси? І чи були випадки, коли за дівчат прохали батьки та пропонували за призове місце гроші?

-         Якщо бути відвертим, то конкурси краси не фінансуються державою, а проводяться за рахунок спонсорів та меценатів, які зацікавлені у тому, щоб такого роду дійство проходило та набирало обертів. А щодо того, що до мене можна підійти та запропонувати хабар, то це неможливо. Не лише я займаюся пошуком та відбором чарівних дівчат, а ціла команда. Тому, якщо дівчина не проходить критеріїв не лише краси зовнішньої, а й духовної, то тут ніякі кошти не допоможуть, бо дівчина має достойно потім представити свою країну закордоном.

-          Чи часто буваєте закордоном в ролі журі конкурсів краси?

-          На жаль, за браком часу не часто, але доводилося. Більше запрошують в Україні. Пригадую навіть, як був членом журі на конкурсі краси «Королева Мелітополя» 2015, мене так вразила серйозність підготовки, що я не втримався та подарував ліцензію на проведення регіонального конкурсу краси «Міс Принцеса Мелітополя» - О. Балюті, тоді всі глядачі мені плескали стоячи. Приємно, що такі конкурси все більше завойовують аудиторії, різної за віком, а особливо приємно, коли з нетерпінням кожного року чекають на конкурс краси у м. Луцьку.

-          Розкрийте секрет, на яких артистів чекати лучанам та гостям міста, як проходить відбір учасниць та що нового у програмі готують організатори?

-          Ми, звичайно в повній готовності до фіналу, який пройде 5 листопада у м. Луцьку. На фіналі буде 25 красунь із різних куточків України. На разі, проходять кастинги по фотографіях, живі кастинги, цього року, навіть робили доповнений живий кастинг, бо бажаючих були тисячі, нікого не хотіли образити та оминути увагою. Півфінал пройде у Києві 11 червня, ми домовилися із зірковим складом, але поки що їх імена розголошувати не будемо. Кожного року ми намагаємося внести якусь родзинку на свято, адже багато людей з нами від початку, 6 років поспіль, тому програма кожного року відрізняється несподіванками.

1

-          Сподіваємося зустрітися з Вами на фіналі, знаю, що буде багато журналістів та операторів, як завше. І накінець, щоб Ви хотіли побажати усім українцям?

-         Я завжди бажаю краси та любові. Бо краса єднає Україну! Також, хочу, щоб над головою було мирне небо, а під ногами рідна земля. Щоб у кожній родині лунав веселий дитячий сміх, усім безмежного здоров’я, а учасницям, звісно перемоги. Нехай фортуна буде сприятливою до кожної принцеси, нехай «Міс Принцесою України» 2016 буде найдостойніша та найпрекрасніша! Користуючись нагодою, запрошую усіх журналістів та мас-медіа на свято у Луцьку! До зустрічі 5 листопада!...

І знову нагадаємо Вам про початок кастингу на 8 Національний конкурс краси Міс Принцеса України 2017. Надсилайте свої фото та анкети на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  або заповнюйте анкети ОНЛАЙН та можливо саме Вам посміхнеться вдача, хай щастить!

Сайт: http://princessaua.com