Щиро вітаємо Вас на нашому сайті, шановні відвідувачі! Як і було обіцяно до 10 квітня ми повинні були розмістити результати живого кастингу  7 Національного конкурсу краси Міс Принцеса України 2016 , що відбувся 29 березня в м. Київ. Отож ми з радістю виконуємо свою обіцянку та пропонуємо Вашій увазі фіналісток живого кастингу:

proshlismall

Ми щиро вітаємо переможниць живого кастингу з перемогою та бажаємо Вам успіхів та достойно представити себе в наступних етапах нашого конкурсу. Шановні фіналістки живого кастингу, ми чекаємо на вас у півфіналі, який відбудеться 11 червня.

Також хочемо повідомити Вам, що через велику кількість надходження акнет учасниць, та на прохання красунь з усієї України ми вирішили провести Додатковий кастинг, який відбудеться вже зовсім скоро, а саме - 14 травня в м. Київ о 15:00

Тож шановні красуні Ви маєте шанс потрапити до казки та позмагатися за титул Міс Принцеа України 2016. Будь ласка надсилайте свої фото та анкети на емейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. і можливо саме Ви станете новою міс Принцесою України 2016! Хай Вам щастить!

А вже зовсім скоро ми запустимо на нашому сайті новий сервіс - заповнення анкети онлайн! І Ви зможете одразу ж на нашому сайті заповнювати анкету, прикріплювати фото  та надсилати нам. Це дуже швидко та зручно! Стежте за новинами, ми скоро повідомимо в новинах про початок заповнення анкет онлайн та розмістимо посилання в групах соц. мереж.

jk1

"Шановні красуні, щиро вітаю Вас з перемогою в живому кастингу! Бажаю Вам вдачі, сімейного благополуччя, мирного неба над головою та успіхів в модельній сфері, нових досягнень! Буду радий Вас бачити в півфіналі! Сподіваюся, що ви достойно представите себе та своє місто в півфіналі та мега фіналі."- привітав фіналісток генеральний продюсер О. Главацький.

Сайт: http://princessaua.com