Z5jKbMi3wM8

Ось і добігла свого кінця незабутня казка 2015 р. Вже зовсім скоро усі ми зустрічатимемо Новий 2016 рік, а з ним і початок 7 Національного конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2016.

За ці роки дійство набрало масштабних обертів по всій Україні, полонило душі тисячі українців, адже протягом 6 років поціновувачі краси побачили стільки вродливих дівчат, що й не перерахувати, дякуючи організаторам познайомилися з неперевершеними артистами: ведучими С. Ткачуком, О. Сумською, Д. Коляденко, а також виступи Н. Шестакової, А. Горбатюка, М. Лазука, О. Мельника, В. Бондарчука, гурту « НеАнгели, Володимира Гришка, Маши Собко, ДЗІДЗЬО, Тараса Петриненко, Тетяни Горобець, братів Яремчуків, М. Яремчук, І. Шабан, Руслани запам’ятаються надовго.

0neo 3

Недаремно генеральний продюсер конкурсу О. Главацький отримав численні нагороди у сфері розвитку української культури: «за високі творчі досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток музично-естетичного виховання молоді, популяризацію музичного мистецтва». Варто зазначити, що переможниця конкурсу представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси Miss Princess of the World у Чехії, що дає змогу гордитися нашими конкурсантками, адже у такий спосіб світ дізнається про нашу державу, про чарівних людей, які живуть на прекрасній землі.

L1KwhRufgRs

L6ktST3Pd0U

0neo 1

0neo 2

Як завжди призовий фонд конкурсу становить кругленьку суму 150 000 тис. грн. Варто додати, що усім учасницям 2015 року виплатили кошти, усі були задоволені, також красуні подякували за неймовірний досвід, який буде допомагати надалі у житті.

Тому, чарівні дівчата з усієї України, у вас є унікальний шанс потрапити на престижний конкурс. Якщо ви енергійні, молоді, привабливі та з доброю душею надсилай нам анкети.

23cMUCCwIoQ

E5AUskYLI7o

Щоб прийняти участь у 7 Національному конкурсі краси Міс Принцеса України 2016 потрібно виконати декілька не складних завданнь:

  1. 1.Завантажити із сайту http://princessaua.com/casting анкету учасниці та заповнити її.

2. Відібрати 3 фото хорошої якості обов'язково наступного типу: портрет, фото в повний зріст та фото в купальнику. Якщо Ви не маєте фото в купальнику, то його можна замінити на фото в повний зріст. Можна надсилати навіть більше ніж 3 фото, але не менше трьох.

Якщо Ви пройдете відбір по фото, то Ваші світлини будуть надруковані в буклетах, та розміщені на нашому сайті, тому обирайте фото уважно, дотримуючись наших не складних вимог.

3. Повністю заповнену анкету та мінімум 3 фото з вищеописаними вимогами надіслати на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Увага! Якщо відправлений Вами лист буде перевищувати об'єм 20МБ, то він не буде доставлений до нас.

4. Тему листа вказуйте наступну: Анкета учасниці для участі в конкурсі Міс Принцеса України.

Ось і всі вимоги для участі в конкурсі. Якщо Ви все зробили правильно, то Ваша анкета і фото будуть розглядатися членами журі і якщо Вас буде обрано до участі в конкурсі, то з Вами зв’яжуться наші співробітники через контактну інформацію залишену Вами в анкеті.

Тому залишається побажати усім організаторам натхнення, море позитиву, адже усе це ви щороку даруєте нам!!!! Не сумніваємося, у 2016 році на гостей чекає не менш цікаве дійство та шалені емоції!!!...

Нехай Новий 2016 рік буде щасливим та мирним, сповненим краси внутрішньої та зовнішньої, нехай удача переслідує кожного українця, щоб лунав дитячий сміх у кожного в домівці, а також нехай здійсняться усі мрії та надії. З Новим 2016 роком!!!