d1

Мега Фінал 6 національного конкурсу краси "Міс Принцеса України" 2015 відбудеться 17 жовтня в драмтеатрі Т.Г. Шевченка в м. Луцьк о 19:00. Генеральний продюсер Олександр Главацький зустрівся з  головою Волинської обласної ради Вітер Валентином Степановичем.

viter

Олександр Главацький розповів про національний конкурс краси "Міс Принцеса України" 2015, а саме про проведення кастингів та півфіналу. На зустрічі вирішувались  організаційні моменти з проведення Мега Фіналу. Тепер ми отримали позитивну підтримку Волинської обласної ради. Також запросив голову обласної ради почесним гостем на національний конкурс краси "Міс Принцеса України" 2015. Вітер Валентин Степанович прийняв запрошення, та сказав, що виступить з промовою на конкурсі, щоб привітати лучан та гостей міста, а також побажати перемоги фіналісткам.

Проведення мега фіналу національного конкурсу краси "Міс Принцеса України" 2015 є дуже важливою подією як в межах нашої України так і в житті  міста Луцька. Дуже приємно, що вже 6 років поспіль цей конкурс проходить саме в Луцьку.

jur2015

Також стали відомі члени журі. Цього року обирати переможниць на фіналі будуть: народна артистка України та співачка Руслана, гурт "Время и Стекло", шоу мен Дядя Жора, народний артист України Тарас Петриненко, генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький. співак та шоу мен Діма Коляденко, гурт "DZIDZIO" та переможниця 4 національного конкурсу краси "Міс Принцеса України" 2013 Іванна Онуфрійчук. Саме вони разом з Вами оберуть нову Міс Принцесу України! Стежте за новинами на нашому сайті.

27ka

Сьогодні м. Луцьк святкує свій 930-й День Народження! Ми хочемо щиро привітати жителів міста! Бажаємо Вам щастя, здоров'я, мирного неба над головою. Це дуже чудове місто з багатою історією та пам'ятками архітектури. Зичимо місту благополуччя та розвитку! Нам дуже приємно проводити вже на протязі 6 років фінал конкурсу саме тут. За ці роки в нас зя'вився свій глядач а наш конкурс став визначною подією в житті міста.

luck