miss-princess-of-the-worldФінал конкурсу краси Міс Принцеса Світу 2014 відбувся  в П'ятницю, 10 жовтня 2014 в ČEZ Arena в Остраві. П'ятьдеят членів журі вибрали найкрасивішу "принцесу" світу, нею стала Анделла Чілеше Метьюз з Замбії. Першиою віце-міс стала Моніка Вакулікова, і друга віце-міс стала Діана Ауелен Арлеттаз з Аргентини.

щасливиа, дуже щасливиа, дійсно. Перше, що я зробила після перемоги- був дзвінок мамі в Замбію. Я чула оплески на телефоні у себе вдома", сказала у нестямі від радості переможниця. вважаю, що ця перемога допоможе Замбії, в тому, що наша країна стане більш помітною в світі.

Я провела чудовий тиждень в Чехії. Я була заворожена чудовими замками, у нас немає таких, в моїй країні. Я була у захваті від Празького Граду і Карлова моста, і я торкнувся до однієї із статуй на вдачу. Це принесло мені удачу", - раділа Andella Chileshe Мatthews.

Foto 1

Отже ще раз оголосимо Вам результати конкурсу:

Міс Принцеса Світу: Andella Chlishe Matthews, Замбія

Вперше віце-міс: Monika Vaculíková, Чехія

Другий віце-міс: Daiana Ayelén Arlettaz, Аргентина

Міс Симпатія: Ester Ndapewoshali Shatipamba, Намібія

Міс Талант: Pinar Akilveren, Туреччина

Міс Фото: Maria Elena Martos Villalba, Іспанія

Кращий національний костюм: Berenice Xuyamy Quezada Herrera, Нікарагуа

Наша учасниця Іванна Онофрійчук увійшла в топ 7 Miss Princess of the World, що є досить непоганим та престижним досягненням. Також красуня розповіла, що отримала цінний досвід в конкурсах краси світового масштабу, відчула незабутні враження від такого масштабного дійства та чудово провела час в Чехії. Оргкомітет конкурсу щиро вітає Іванну з зайнятим престижним призовим місцем в конкурсу та бажає досягнути ще більших досягнень у своїх починаннях.

Генеральний продюсер конкурсу Міс Принцеса України Олександр Главацький також привітав Іванну з зайнятим почесним місцем на конкурсі Miss Princess of the World 2014.

d1 

"Я дуже радий, що наша учасниця достойно представила нашу країну на міжнародному конкурсі Miss Princess of the World 2014 та увійшла в топ 7 з понад 50 учасниць. Я спостерігав за конкурсом через інтернет, також Іванна розповіла мені всі подробиці організації та проведення конкурсу, тому був вкурсі всіх подій. Можу сказати, що захід пройшов на дуже високому рівні. Хочу щиро подякувати організаторам конкурсу за їх титанічну роботу, вони роблять душе хорошу справу, підносячи конкурси краси на світовий рівень, також дуже приємно, що кожній учасниці конкурсу уділяють багато уваги, та роблять все, щоб прибування в Чехії пройшло для красунь незабутньо. 10 жовнтя пройшов мега фінал Міс Принцеса України 2014 і ми вже орбали красуню, яка буде представляти нашу країну на Miss Princess of the World 2015. Думаю, що наступного року я зможу особисто відвідати конкурс. Сподіваюсь, що наша Принцеса обов'язково здобуде перемогу!" - поділився з нами Олександр Главацький.

Пропонуємо Вашій увазі переглянути фото та відео з конкурсу:

olKoEKSoPskpw2014 1

pw2014 2pw2014 4

pw2014 3