princessaua«…Вічний потяг до краси», – це про організаторів конкурсу краси «Міс Принцеса України». Саме це приходить на думку, після того, коли особисто побуваєш на півфіналі, побачиш на власні очі прекрасних дівчат, відомих артистів, відчуєш неймовірно позитивну атмосферу свята та праці водночас…

28 травня в Києві відбулося мега прекрасне та дивовижне дійство - Півфінал 5-го національного конкурсу краси «Міс Принцеса України» 2014.

Щоб подарувати киянам гарний настрій 50 дівчат та команда виклалися на всі 100%, вміло показавши нові образи, свої таланти, майстерність.

Обирати найкрасивішу дівчину півфіналу довірили високоповажному журі, до складу якого увійшли: DG TINA, гурт «Время и Стекло», генеральний продюсер конкурсу – О. Главацький, «Княгиня України» 2013 – Ангеліна Журавська, директор конкурсу краси « Міс Слов’янка України» - Олеся Коробчук, С. Шурінс, Д. Жора, а також відомі люди шоу-бізнесу, модельних агентств Лондона, Парижу та Америки.

YJ1K5837

Кожна красуня здивувала зал своєю творчістю, креативністю і талантами. Конкурсантки чудово впоралися з усіма завданнями, передбаченими умовами конкурсу. І першим – був конкурс-візитка, на якому дівчата самі розповідали про себе, співали, танцювали, декламували вірші про Україну та відповідали на запитання ведучих вечора – Д. Жори та О. Главацького. Ведучі розійшлися не на жарт і виявилося, що публіка навіть більше аплодує О. Главацькому, ніж Дяді Жорі. Прекрасним та доречним доповненням до усього став спів С. Шурінса, який цього року представлятиме Україну на «Новій Хвилі» У Юрмалі. Публіка оплесками та вигуками побажала перемоги та удачі, а сам Стас пообіцяв, що та дівчина, яка переможе у фіналі, стане «Міс Принцесою України» 2014 - отримає нагоду відзнятися у кліпі співака.

YJ1K5958

Другий вихід у вечірніх сукнях дихнув синім морем у залі. Варто відзначити, що над сукнями працювали відомі дизайнери. Ну, а в перервах між виходами Д. Жора, як професійний КВН-щик, розповідав анекдоти, смішні історії і публіка трималася від сміху за животи.

 MG 0543

Бурхливими оплесками глядачі зустріли учасниць третього виходу у купальниках. Кожна з красунь хотіла показати пластику і гарну фігуру та потрапити до фіналу, тому як могли використовували свій шанс та не скупилися на посмішки.

IMG 6811

Четвертий завершальний вихід у вечірніх сукнях вразив шикарністю… Дівчата були, як справжні принцеси, і кожна, без сумніву, заслуговувала потрапити до фіналу.

YJ1K6009

Дівчата з легкістю перевтілювалися від виходу до виходу, тому окремо потрібно відзначити професіоналів своєї справи: візажистів, перукарів та стилістів.

YJ1K5834

Звісно, усі дівчата хотіли потрапити до фіналу, тому, щоб красуні відволіклися, а зал отримав заряд позитиву - гурт «Время и Стекло» подарувало свої хіти.

Після цього журі оголосило вердикт і лише 25 дівчат продовжать боротьбу у фіналі конкурсу краси за корону «Міс Принцеса України» 2014. Як то кажуть був і сміх, і сльози…одні раділи, а інші плакали, але, що ж вдієш, конкурс і такі жорсткі правила.

 DSC0773

Усі дівчата дякували організаторам за допомогу, підготовку до півфіналу, бо вони з різних куточків України і не всі мали фінансову змогу приїхати та проживати у Києві. Подякували і улюбленому хореографу - Дімі. На біс за проханням О. Главацького співав гурт «Время и стекло» і всі разом на сцені та у залі, хто танцював, а хто співав, а головне, що разом…


Нагадуємо, що цього року МЕГА Фінал конкурсу пройде у м. Києві, 16 жовтня. Так як це 5-ий ювілейний конкурс, то організатори хочуть провести дійство у «Палаці України». Все решта ретельно приховується організаторами, тримають інтригу.

Приємним моментом є те, що лозунг: «Краса єднає Україну» в такий нелегкий час, дійсно правдивий. Ще раз усі довели, що Україна єдина, дівчата приїхали і з Донецька, і з Маріуполя, і з Харкова та разом із дівчатами із Заходу переживали, раділи, та довели, що в нашій країні все єдине!

IMG 6712

В кінці свята довершили атмосферу музикою - DG TINA

А кастинги продовжуються на 2015 рік, бо багато бажаючих потрапити на конкурс краси, так що не зволікайте і надсилайте нам свої фото. Ми дамо шанс кожній з вас!!!...

 DSC0573