0

Ми продовжуємо публікувати інформацію про фіналісток. Сьогодні у нас розповідь піде про Валерію Рябченко.

Добрий день!
Мене звали Валерія, я родом з мальовничого міста Суми. На даний момент навчаюсь в Університеті їм. Тараса Шевченка за спеціальністю правознавство.

12Пом‘ятаю, як з хвилювання, відправляла фото на кастинг конкурсу Міс Принцесса України 2017 та чекала відповіді. Потім був наступний етап - це живий кастинг, який був першим в моему житті на конкурсі краси. Далі півфінал, котрий був хвилюючою та очікуваною подією. Організація цього заходу проходила на високому рівні, тому хотілося б подякувати Олександру Главацькому та всій команді, яка приймала участь в проведенні цього грандіозного свята.
Після того як стали відомі результати півфіналу, моему щастю не було меж і я вже була в передчутті феєричного фіналу. Звичайно, як кожна з учасниць, я сподіваюсь на перемогу в цьому конкурсі та прагну презентувати нашу чудову країну на світовій арені. Щиро бажаю всіх успіху, але головне - отримати незабуваємі враження та позитивні емоції.

princessaua

Ви можете підтримати красуню та допомогти їй здобути корону та титул Міс Принцеса України Інтернет 2017 в нашому інтернет голосуванні, проголосувавши за вподобану Вами учасницю. Проголосувати можна тут: http://princessaua.com/vote

Сайт: http://princessaua.com