princessauaМи розпоченаємо публікувати короткі повідомлення про досягнення наших фіналісток. Наступна розповідь про учасницю під номером 11 з Києва.

Я, Резніченко Ірина Олександрівна, народилася в чудовому місті Києві. Вчилася в спеціалізованій школі з поглибленим вивченням іспанської мови, потім закінчила Національний авіаційний університет за спеціалізацією лінгвіст-програміст.


Постійно намагаюся знайти себе: закінчила школу телеведучих, вчуся кататися на серфінгу, займаюся спортом, багато подорожую і працюю моделлю.

Вигравала різні конкурси краси: У 2012 році стала міс топ модель України, стала міс італійська краса (в Києві) в 2011, Мисс Очарование (проходив в Астані) в 2012, була фіналісткою конкурсу Міс Харлі Девідсон Україна 2013. Зараз хочу отримати титул Міс принцеса Україна. В найближчому майбутньому буду готуватися для конкурсу Міс боді фітнес України і вивчу французьку мову. Вважаю, що в житті треба бути вірним вибором, принципам і людям, постійно самовдосконалюватися і допомагати оточуючим! Хочу подякувати за можливість участі в такому чудовому заході і побажати всім удачі! Краса єднає Україну! Сподіваюся в найближчому майбутньому нашу велику країну чекає мир!